понеділок, 28 липня 2014 р.

Блокнотик з ластівочками...

Доброї ніченьки мої дорогенькі.)) Літечко - багато емоцій і багато натхнення і роботи. тому .. труджусь днями і ночами...Представляю для вас - Блокнотик формату а6 .. 96 аркушів з ароматом кави.. з чудовими ластівочками та чудовим літнім настроєм..Виготовлений для дуже сонячної дівчники.)))

вівторок, 22 липня 2014 р.

Листівка з рачком..

Привіт усім мої дорогесенькі.... Серединка літечка... а це значить - відпочинок...
Листівочка про мій сонячний і гарячий липень... Липень пора усіх відпусток , подорожей...засмагання на пляжі... купання у морі.. та просто незабутній відпочинок... а ще ця листівочка для мого найріднішого дядька.. ...він у мене Рак по гороскопу..тому без нього нікуди.. а ще рачок живе у водичці  і тим більше у морській...тому така у мене листвочка липнево - сонячно-рачкова.. з пісочком...та ракушками...і маяк ..

четвер, 17 липня 2014 р.

Весільний альбом

ПРивітик мої пташечки.))Зараз пік весіль- це чудовий день для двох сердець... Сьогодні представляю великий весільний альбом формату 25 х 30 , має 5 розворотів . вміщає до 80 фоторгафій..

середу, 16 липня 2014 р.

Блокнот "Love"

Блокнот формату а5 , 80 сторінок , тоновані кавою..Все з нуля.. Враховано побажання замовниці...
 Гарновго вам перегляду..

Альбом першого року життя "Юрчик"

Привітики мої любі.)) Давненькоо мене не було... а все тому, що була у відпустці... І тепер з новими силами та новими творчими ідеями я з вам...Але перед від'їздом багато чого зробила.. але показати вам не показала....
Тому презентую дитячий альбомчик про перший рік життя маленького хлопчика "Юрчик ". Альбом формату 23 х 23, має 8 розворотів - 16 сторіночок....Вміщає більше 100 фоторгафій різних розмірів.. та має різні карманчики.....


                                                          а ,що ж далі???

суботу, 12 липня 2014 р.

Конфетка от ScrapUA и Melkom po nebu

Магазин ScrapUA, и ТМ "Мелком по Небу" розігрує чудову цукерочку
До  цукерочки входить 15 листів вишуканої дизайнерського паперу і картону від українського бренду Мелком-по-небу